Copyright © 2017. All Rights Reserved

Tribulus - 90 капс

36,00 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 049
+ -
Купи
Моля, изберете:

Battery Nutrition Tribulus Всяка капсула съдържа 1000 mg най-високо качество екстракт от Tribulus Terrestris, с минимум 400 mg сапонини.

Tribulus terrestris е популярен растителен екстракт, който е роден в тропически и умерени райони. Той е бил използван като естествен билков стимулант от много различни култури по най-различни различни причини, включително подобряване на настроението, либидото и плодовитоста. 

Последните години Tribulus terrestris е популярен като добавка използвана от силовите атлети, за увеличаване на размера и силата. Изследванията приписват този ефект, от способността на Tribulus да увеличава естественото производство на тестостерон.

Екстрактът от Tribulus terretris е източник на протодиосцин и сапонини, важни съединения, които поддържат естественото освобождаване на тестостерон. Колкото по-висок е процентът на сапонините, толкова по-силен е екстрактът Tribulus. Battery Nutrition Tribulus е стандартизиран до 40% сапонини, което представлява златна средна стойност за продуктите от този тип!

Кой трябва да използва Tribulus?

Tribulus е идеален за силови атлети и бодибилдъри, тъй като може да увеличи силата и да благоприятства мускулния растеж. Tribulus terrestris е за всеки, който иска да подобри възстановяването и да изгради чиста мускулна маса.

Как действа Tribulus terrestris?

Изследванията показват, че Tribulus terrestris може да увеличи естественото производство на тестостерон. По-високият тестостерон от своя страна е свързан с подобрено възстановяване и на мускулен растеж.

И още веднъж на кратко!

+ Изработен от най-финия Tribulus Terrestris
+ 1000 mg екстракт Tribulus Terrestris в капсула
+ Стандартизиран за минимум 40% сапонини
+ Популярна добавка за бодибилдинг

Начин на употреба: Вземете 1-2 капсули дневно за предпочитане с хранене.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!