Copyright © 2017. All Rights Reserved

Смарт Шейкър

26,95 лв.
  • Производител: Olimp Sport Nutrition
  • Кат. номер: 032
+ -
Купи
Моля, изберете:

Един от най-иновативните шейкъри! Невероятна практичност и удобство!

Защо е толкова специален!?

OLIMP Smart Shake BLACK LABEL е решение, с което ще можете да поставите всички необходими добавки и пудри само с един шейкър. Това е възможно е, благодарение на още два контейнера. Един от тях е оборудван със специални отделения и е предназначен за съхраняване на таблетки и капсули! Вторият е предназначен да носи дозата ви протеин и други прахообразни суплементи.

В случай, че се нуждаете от допълнително място за прахове, просто извадете отделението от долния контейнер. Благодарение на технологията Anti-Leak можете да приготвяте горещи, както и студени напитки, без да рискувате да разрушите шейкъра си. Новият, революционен вдлъбнат шестоъгълен филтър елиминира пукнатините и дава на вашите напитки перфектен вискозитет.

OLIMP Smart Shake BLACK LABEL е направен от нетоксична пластмаса, без бифенол А (BPA) и диетилхексил фалат, вещества, за които се смята, че са ракови и патогенни. OLIMP Smart Shake BLACK LABEL може да се съхранява в хладилник, да се почиства в миялни машини, използвани в микровълнови фурни, без риск от увреждане. Продуктът е рециклируем и направен от нетоксична пластмаса!!!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!