Copyright © 2017. All Rights Reserved

Prozis Alpha Lipoic Acid 250mg - 60 капс

16,99 лв.
  • Производител: Prozis
  • Кат. номер: 172
+ -
Купи
Моля, изберете:

Prozis Alpha Lipoic Acid - е форма на мастна киселина, която се произвежда във всяка от нашите клетки. Тази здравословна мастна киселина също е известна като ALA и сред най-интересните й функции има няколко, които се открояват като особено полезни за здравето ни. Те са антиоксидантната активност, способността да регулира нивата на кръвната захар и ролята й в предотвратяването на няколко състояния, като рак и сърдечни заболявания.

Prozis Alpha Lipoic Acid - е мощен антиоксидант, който ефективно бори и неутрализира клетъчните увреждания, причинени от свободните радикали. Свободните радикали са външни агенти, които могат да се намерят навсякъде, и които износват и убиват клетките в тялото ни. Последиците от това са ускореният процес на стареене на кожата и повишен риск от развитие на няколко вида здравословни проблеми, като дегенеративни заболявания, сърдечни и чернодробни заболявания, различни видове рак и много други състояния.

Prozis Alpha Lipoic Acid - е водоразтворима и мастно разтворима, което й дава възможност да проникне във всяко пространство между клетките. Изследванията показват, че има способността да регенерира други антиоксиданти и да ги реактивизира.

Prozis Alpha Lipoic Acid - стимулира освобождаването на инсулин от панкреаса, като по този начин намалява нивата на глюкозата в кръвта. Това помага да се контролира апетита, предотвратявайки неконтролируемото желание за сладкиши и мазни храни. Този ефект на потискане на апетита помага да се контролира теглото Ви и може да бъде полезен и за предотвратяване и лечение на диабет, както показват няколко проучвания.
Добавянето на алфа липоева киселина показва положителни резултати при лечение на няколко вида състояния като хипертония, коронарна болест на сърцето, метаболитен синдром, периферна невропатия, нарушена мозъчна функция, глаукома и катаракта.

Prozis Alpha Lipoic Acid - показа особено интересни ефекти върху бодибилдърите, подобрявайки усвояването на хранителни вещества като белтъчини, въглехидрати и креатин. Освен това, алфа липоева киселина позволява по-бързо възстановяване, като ускорява процеса, който възстановява мускулния гликоген, изразходван по време на физическите упражнения.

За да ви даде възможност да се възползвате от всички тези невероятни ефекти, Prozis разработи Alpha Lipoic Acid - удобна, практична и достъпна ALA добавка, която ще подобри здравето, физическото ви представяне и цялостното ви благосъстояние.

Начин на прием: 1 таблетка дневно приета с храна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!