Copyright © 2017. All Rights Reserved

Omega 3 - 90 капс

24,00 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 48
+ -
Купи
Моля, изберете:

Battery Nutrition Omega 3 е здравословен източник на рибено масло и има редица предимства, вариращи от съвместна подкрепа до подобряване на здравето. Полиненаситените мастни киселини, открити в рибата, са съществени и не могат да се образуват в организма и трябва да се консумират чрез храната. Повечето хора поглъщат твърде малко омега-3 чрез обичаен хранителен режим (ядат твърде малко риби) и затова се нуждаят от добавка!

Battery Nutrition Omega 3 има по-висок дял от Омега-3 мастни киселини от стандартните добавки налични на пазара. Всяка капсула съдържа концентрирани Омега-3, богати на есенциални мастни киселини ЕРА, DHA и DPA, извлечени единствено от риби богати на мазнини, обитаващи студени сладководни басейни.

EPA и DHA осигуряват множество научно доказани положителни ефекти признати не само от традиционната медицина, но и от Европейския орган за безопасност на храните. Съдържащите се Омега-3 мастни киселини в Battery Nutrition Omega 3 могат да бъдат само допълнение към хранителния режим!

ВАЖНО:

  • Battery Omega 3 е произведен със 100% говежди желатин
  • Battery Omega 3 не съдържа допинг субстанции    

Прием: 1 капсула 3 пъти дневно с храната

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!