Copyright © 2017. All Rights Reserved

Natrol AcaiBerry Diet - 60 капс

25,50 лв.
  • Производител: NATROL
  • Кат. номер: 058
+ -
Купи
Моля, изберете:

Natrol AcaiBerry Diet - оптимизира ефекта от спазването на режим с цел намаляване на телесните мазнини, особено в съчетание с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма.

Изключително ефективното действие на AcaiBerry Diet се основава на богатата билкова формула, изграждаща неговото съдържание – екстракти от плода Акай и Зелен чай. Тяхното наличие спомага за балансираното ускоряване на метаболизма, като по този начин се активизира изгарянето на мазнини.

С придържане към комбинацията от прием на AcaiBerry Diet, подходящ хранителен режим и физическа активност съществува реална възможност за период от 10 седмици да бъде отбелязан спад в теглото с около 9 килограма.
Acai berry представлява плодът на диво растение, виреещо в тропическите гори на Бразилия. Твърди се, а в много случаи е и научно установено, че с приема на Акай бери се постига забележителен ефект по отношение на борбата с наднорменото тегло, сърдечно-съдовите заболявания, диабета, психичното здраве, потентността.

Акценти:
•    Богатата формула на AcaiBerry Diet дължи своята ефективност и на комбинацията от пречистен кофеин и четири кофеинови източника на билкова основа. Тяхното съчетание се явява мощен метаболитен стимулатор
•    При балансиран прием на антиоксиданти, източник на каквито е този продукт, се осъществява неутрализиране на натрупаните в организма свободни радикали
•    Екстрактът от Зелен чай осигурява приема на антиоксиданта EGCG
•    Съдържанието на хром подпомага активирането на мастния метаболизъм
•    Комплексна формула с екстракт от кола ядки и екстракт от зелено кафе

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули, веднъж дневно, по време на хранене. 
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!