Copyright © 2017. All Rights Reserved

N.O. Max Shot - 12x60 ml

42,00 лв.
  • Производител: XCORE
  • Кат. номер: 087
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

N.O MAX Shot е революционен предтренировъчен изстрел, който ще ви даде ново възприятие за сила, експлозивност, фокус, издръжливост и напомпване, така че да можете да тренирате на максимума на възможностите си. 

N.O MAX Shot е разработен, за да ви помогне със възстановяването още по време на тренировката. Защото той не само ви дава сила и енергия, но също така включва и мощни комплекси, които отстраняват отпадъчните продукти получени по време на тренировка, следователно намалява физическата и умствена умора и ви позволява да тренирате на максимални обороти до последната минута.

N.O MAX Shot е създаден, за постигане на максимални резултати! Ние всички имаме една цел за всяка тренировка и тя е да бъдем максимално ефективни всеки път, когато сме в залата. Ето защо XCORE Nutrition работят непрестанно, така че да можем да надградим постиженията си и да постигаме максимални резултати.

N.O MAX Shot = Експлозивност + Напомпване + Концентрация + Издръжливост + Възстановаване

Аргинин и цитрулин: N.O MAX Shot включва аргинин и цитрулин, две от най-мощните съставки, известни на науката, които заедно драстично увеличават мускулното напомпване. Те също имат основна роля в отстраняването на амоняка - токсичен елемент за организма, чието производство се повишава от високия прием на протеини. 

Тауринът: N.O MAX Shot съдържа също така таурин, който действа като невротрансмитер на норадреналин - катаболен хормон, следователно той намаля мускулната умора и предпазва мускула от разграждане. Има анаболен ефект, защото регулира нивата на инсулина и повишава експлозивната сила и издръжливостта по време на тренировка.

Бета-аланин: Бета-аланинът има енергизиращо действие и увеличава силата и издръжливостта по време на тренировка. Забавя появата на умора, което позволява по-интензивни тренировки с по-кратки периоди за почивка между сериите. Повишава нивата на карнозин в клетката, подобрява циркулацията на кръвта, увеличава притока на кислород и хранителни вещества към мускулите.

Ябълчена киселина: Ябълчна киселина действа директно в производството на АТР (аденозинтрифосфат), което увеличава доставката на енергия към мускулите. Това помага да се наслаждаваме на повече сила и жизненост и по-малко умора.

Обогатена с Guarana, сибирски жен-шен и Гинко Билоба, тази формула ни дава максимална концентрация и енергия и намалява физическата и умствена умора. XCORE Nutrition N.O MAX Shot има мощно термогенно действие, което стимулира горенето на мазнините и превръщането им в енергия.

Начин на прием: Разклатете добре бутилката и приемете 1 шот 30 мин. преди тренировка.

Никога не приемайте повече от 2 шота в един ден!!!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!