Copyright © 2017. All Rights Reserved

MIND TO MUSCLE - 375 гр

54,49 лв.
  • Производител: MRI
  • Кат. номер: 062
+ -
Купи
Моля, изберете:

MIND TO MUSCLE ™ е по-интелигентна, по-интегрирана пред тренировъчна формула, специално разработена, за да подобри връзката между ума и тялото ви.

  • Мощен азотен бустер
  • Обогатен с формула за сила и издръжливост
  • Подходящ за високоинтензивни тренировки
  • Създаден за професионалисти
  • За по-здрава и дълга тренировка

Направи връзката Мозък-Мускул По-Добра!!!

MIND TO MUSCLE ™ съчетава първокласна комбинация от ноотропи и хранителни вещества, която е клинично доказана, че ви помага да излвечете максимума от всяка тренировка чрез укрепване на умствените и физическите си способности, така че да можете да тренирате по-дълго.

КАК РАБОТИ!

AlphaSize AlphaSize® поддържа производството на ацетилхолин, невротрансмитер, който подпомага поддържането на мозъчната функция и повишава умствената острота.

CarnoSyn CarnoSyn® е премиум бета-аланин, който оптимизира мускулната мощност. †

Кофеинът и теанинът работят заедно, за да увеличат енергията и фокуса, като същевременно намалят чувството на нервност, така че да можете да останете мотивирани от началото до края.

Калиев бикарбонат и магнезий спомагат за намаляване на умората от мускулите и ускоряване на възстановяването.

L-Аргинин спомага за увеличаване на кръвния поток, който подпомага доставянето на кислород и хранителни вещества на мускулите.

Как се приема: Ускорете тренировката си, като вземете лъжичка MIND TO MUSCLE ™ 15-30 минути преди упражнението. Използвайте MIND TO MUSCLE ™  в продължение на най-малко 4-6 седмици, за да постигнете най-добри резултати!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!