Copyright © 2017. All Rights Reserved

Магнезий+Цинк+Вит. В6–( ZMA)–60 капс

33,95 лв. 29,95 лв.
  • Производител: Olimp Sport Nutrition
  • Кат. номер: 024
+ -
Купи
Моля, изберете:

ВНИМАНИЕ!

Olimp Chela-MZB® Mega Caps® е съставен от високо смилаем магнезий и цинк под формата на аминокиселинни хелати ALBION® и витамин В6.

МАГНЕЗИЙ – Научните изследвания показват, че магнезият улеснява правилното функциониране на мускулите и нервната система. Спомага за намаляване на умората.

Участва в поддържането на електролитния баланс, енергийния метаболизъм и улеснява протеиновия синтез.

Правилното абсорбиране на магнезия от храносмилателния тракт и неговото разпределение в организма е възможно благодарение на неговата форма, която е от най-висококачествения хелат на аминокиселината, характеризиращ се с изключително висока бионаличност.

ЦИНК – участва в поддържането на подходящата концентрация на тестостерон в серума. Ако нивото на цинка е ниско, някои анаболни хормони не могат да бъдат активирани, а други не могат дори да бъдат произведени.

Изследванията показват, че цинкът е от решаващо значение за функционирането на имунната система и очите. Участва в поддържането на плодовитостта и репродуктивната способност.

Поддържа подходящата концентрация на тестостерон. Той е необходим за протеиновия синтез и метаболизма на макроелементите. Допринася за здравето на кожата, косата и ноктите

Chela-Cynk® е високо смилаем източник на цинк под формата на най-висококачествен цинков аминокиселинен хелат, произведен от Albion®, който гарантира правилното му усвояване от храносмилателния тракт и последващото му разпространение.

Витамин В6 – допринася за регулирането на хормоналната активност.

Препаратът Chela-MZB® съдържа най-висококачествените минерални хелати ALBION с доказана ефективност и бионаличност!

– хелатираният минерал е неутрална молекула, устойчива на въздействието на други компоненти с противоположни електрически заряди; – молекулното тегло на хелатните минерали е достатъчно ниско, за да могат тези молекули лесно да преминат през чревните стени;
– Хелационният процес осигурява устойчивостта на минералната молекула, независимо от рН по време на процеса на храносмилането
– Елементите се извличат от хелатите в съответствие с настоящото търсене и техният потенциално вредни излишъци се отстраняват от тялото заедно с неактивния хелат. Хелацията защитава организма от токсичност!

Бионаличността на хелатни минерали, като тези включени в препарата Chela-MZB® Mega Caps®, е 10 пъти по-висока, отколкото при традиционните препарати!

Докато избирате минерален препарат, потърсете марката ALBION * MINERALS върху кутията – това е гаранция за най-висока смилаемост и бионаличност на минералните!

Съдържание   1 каспула 2 капсули
Магнезий 250 mg (66%*) 500 mg (133%*)
Цинк 15 mg (150%*) 30 mg (300%*)
Витамин B6 4 mg (285%*) 8 mg (570%*)

* % Референтни хранителни стойности

ПРИЕМ:  Една или две капсули около един час преди сън с чаша вода!

Внимание: Дръжте далеч от деца. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразна и балансирана диета. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!