Copyright © 2017. All Rights Reserved

L-Carnitine 500mg - 60 капс

18,00 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 045
+ -
Купи
Моля, изберете:

L-Карнитинът е аминокиселина, която се намира естествено в организма. Има различни формати на L-Карнитин, но Battery Nutrition Carnitine са избрали да използват естер "L-Tartrate", тъй като това е най-чистият наличен формат. Освен това всяка дневна доза съдържа огромна доза от 1500 mg, осигуряваща максимална ефективност и ползи за здравето на абсолютно най-ниската цена!

L-Карнитинът е добре известен като аминокиселина, която подобрява изгарянето на мазнините. Изследванията обаче показват, че L-тартаратната форма, използвана в този продукт. Освен това ускорява възстановяването на мускулите и помага да се предотврати мускулната треска. Поради факта, че нуждите от L-карнитин могат потенциално да надхвърлят нивата, които тялото може да произведе, допълването с Battery Nutrition Carnitine е един умен ход.

Акценти:

+ Увеличава процеса на изгаряне на мазнините
+ Превръща мазнините в енергия
+ Намалява холестерола и благоприятства доброто здраве
+ Намалява апетита за храна
+ Благоприятства  функциите на сърцето и мозъка

Кой трябва да използва L-карнитин?

Идеален за всеки, който търси лесен за консумиране източник на карнитин, който може да се приема през целия ден. Препоръчително е да консумирате 1 доза L-Carntine 2-3 пъти дневно с храна за най-добри резултати. L-Carntine трябва да се приема със здравословна и балансирана диета!

Прием: Вземете 1 капсула един до три пъти дневно между храненията и / или един час преди тренировка

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!