Copyright © 2017. All Rights Reserved

ISOTONIC+ 660 гр

33,00 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 063
+ -
Купи
Моля, изберете:

ISOTONIC+ е превъзходна интратренировъчна формула, която комбинира въглехидрати, аминокиселини и електролити. Тя ефективно поддържа хидратацията и производството на енергия по време на тренировка и след това.

Комбинацията от въглехидрати и електролити под формата на напитка допринасят за поддържането на издръжливостта по време на по-продължителни тренировки и едновременно с това подобрява усвояването на водата по време на физически натоварвания.

Формулата съдържа и витамин С, чиято роля е да поддържа имунната система здрава в периодите на тежки натоварвания и след това. За правилното функциониране на имунната система специалистите препоръчват доза от 200мг дневно. Освен това ISOTONIC+ съдържа и Витамин Е, който предпазва клетките от оксидативен стрес.


Съставките в ISOTONIC+ допринасят за поне един или повече от следните физиологични ефекти:

+ Електролитен баланс
+ По-бързо възстановяване благодарение на незаменимите аминокиселини и BCAA
+ Повече енергия
+ Намаляване на умората и отпадналостта
+ Нормално функциониране на нервната система: невротрансмисията, свиването на мускулите и включително сърдечния мускул
+ Нормалната функция на клетъчните мембрани
+ Нормалният синтез на протеин
+ Поддържането на здрави кости и зъби


Начин на употреба: Разтворете една доза (33гр.) в 500мл вода. Приемайте една доза дневно по време на тренировка, за да възстановите нивата на въглехидрати течности и електролити в организма си.

ISOTONIC+ може да бъде приемана и 30-60 минути преди тренировка, за да осигури зареждане с въглехидрати и течности или след тренировка, за да възстанови гликогена в мускулите.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!