Copyright © 2017. All Rights Reserved

Hydrolyzed Whey Protein Isolate - 825 гр / 875 гр

63,99 лв.
  • Производител: MRI
  • Кат. номер: 088
+ -
Купи
Моля, изберете:

ДВА ПЪТИ ПО-СИЛЕН!!!

Протеинът е от съществено значение за изграждането на мускулите. Въпреки това, не всички протеини са равни. MRI HYDROLYZED WHEY PROTEIN ISOLATE е решение за максимална степен на изграждане на мускулите. Това е протеин за след тренировка, формулиран с премиум съставки, които работят заедно, за да подобрят поемането на аминокиселини и да подпомогнат по-бързото възстановяване на мускулите!

Увеличете размера и силата на мускулите, като вземете хидролизиран протеинов изолат в рамките на един час след тренировка!!!

Протеиновите добавки са най-популярните  в спортното хранене. Трениращите търсят продукт, който има страхотен вкус, ниско съдържание на калории и засилва потенциала за изграждане на мускули!

HYDROLYZED WHEY PROTEIN ISOLATE е по-ефективен от повечето протеини на пазара, защото премахва всички ненужни части на суроватъчния протеин и изолира всички ключови хранителни вещества, изграждащи мускулите. След това Velositol® отприщва мощността на изграждането на мускулите, като увеличава поемането на аминокиселини, което усилва растежа на чистата мускулатура.

HYDROLYZED WHEY PROTEIN ISOLATE доставя 25 грама премиум протеин и се предлага в два првъзходни вкуса вкуса: Лава кейк и солен карамел!

HYDROLYZED WHEY PROTEIN ISOLATE е високо концентрирана и частично раздробена форма на суроватъчен протеин. Това означава по-малко захар, по-малко холестерол и по-малко лактоза, но повече мускулен протеинов синтез. Хидролизираната форма позволява на белтъка да се усвоява бързо и да се абсорбира в тялото, за да помогне за възстановяването и в крайна сметка да изгради повече мускули.

Velositol Velositol® е патентована, пробивна съставка, клинично доказана, че значително увеличава синтеза на протеини в мускулите. Когато се добавя към суроватъчен протеин, Velositol подобрява усвояването на аминокиселини, което е от ключово значение за по-бързо възстановяване на мускулите. Всъщност, едно проучване показва, че Velositol удвоява силата на протеина, за да подпомогне увеличения мускулен растеж спрямо самото суроватъчен протеин.

Препоръчителен прием: Една доза след тренировка

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!