Copyright © 2017. All Rights Reserved

Diet Burn - 60 капс

28,99 лв.
  • Производител: Prozis
  • Кат. номер: 109
+ -
Купи
Моля, изберете:

Diet Burn на Prozis няма да остави никакъв шанс на мазнините ви!

  • Стимулира горенето на мазнини
  • Засилва обмяната на веществата
  • Съдържа Малинови кетони и гарциния камбоджа
  • Понижава телесното тегло
  • Стимулира фокуса и концентрацията

Diet Burn на Prozis съдържа безопасни и доказано ефективни съставки, за да ви помогне в борбата с мазнините. Тренирайки редовно и следвайки режима си на хранене, Фет бърнъра на Prozis ще ви тласне стъпка по-напред към желаната цел. Не давайте почивка на опоритите мазнини, само така ще спечелите тази битка.

Diet Burn на Prozis се отличава с перфектно балансиран състав, действащ синергично и по предназначение. С безопасни, но мощни и доказани съставки за интензивно горене на мазнините.

Diet Burn на Prozis обединява в състава си чист кофеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе, за максимално термогенно действие. Повишената термогенеза увеличава способността на тялото ни да гори калории, което води до по-засилено горене на мазнините.

Diet Burn на Prozis съдържа и други два природни екстракта, с доказан ефект върху топенето на мазнините и контрола на апетита - Малинови кетони и Гарциния Камбоджа. Добавен е и Ацетил л-карнитин, една от най-популярните добавки за преобразуване на мазнините в енергия. 

За да бъде напълно завършена формулата е добавен и Bioperine® - патентована формула на екстракт от черен пипер. Той увеличава бионаличността на други хранителни вещества и увеличава ефективността на останалите съставки в продукта. Добавения витамин B6 помага за поддържането на нормална обмяна на белтъчния синтез.

Начин на прием: Започнете с 1 капсула преди тренировка или сутрин преди закуска. Ако се чуствате добре и препарата ви понася,постепенно може да увеличите на 2 капсули дневно. За хора чувствителни към стимуланти е добре да приемат продукта не по-късно от 16:00ч.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!