Copyright © 2017. All Rights Reserved

Collagen+Magnesium - 300 гр

25,99 лв.
  • Производител: Prozis
  • Кат. номер: 119
+ -
Купи
Моля, изберете:

Collagen + Magnesium на Prozis представлява синергична формула за здравето на костите, ставите и кожата.

  • Висококачествена колагенова формула
  • Обогатен с витамин C
  • Без аспартам

Колагенът е най-наситеният протеин в тялото. На практика той е един от най-важните градивни елементи на няколко влакнести структури и помага за тяхното укрепване. Иначе казано, можете да гледате на колагена като лепило, което държи тялото заедно и помага за поддържането на здрави кости, сухожилия, хрущяли и кожа. Ето защо е станал доста популярен като хранителна добавка и като съставка в кремове за лице, лосиони за тяло и шампоани.

Collagen + Magnesium на Prozis може да снабди тялото ви с колаген като го добавите към балансирания си хранителен режим. Така можете да сте сигурни, че тялото ви ще се регенерира правилно. 

За да бъде продуктът още по-пълноценен и да подпомогне производството на колаген от тялото - Collagen + Magnesium на Prozis е обогатен с един решаващ микроелемент: магнезий! 

Магнезият е минерал, който играе роля в процеса на клетъчно делене, поддържа нормалния протеинов синтез и допринася за поддържането на здравето на костите.

Освен това Collagen + Magnesium на Prozis е обогатен с витамин С, който играе роля при образуването на колаген от организма.

Collagen + Magnesium на Prozis е висококачествена формула, която събира всички ползи от колагена, магнезия и витамин С в дневна порция с приятен вкус. Без аспартам!

Начин на прием: Веднъж дневно. Една доза (12гр) се разтваря в около 200мл вода и се консумира сутрин или след физически натоварвания.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!