Copyright © 2017. All Rights Reserved

Cholesterol Box - 30 sgels

27,99 лв.
  • Производител: Prozis
  • Кат. номер: 111
+ -
Купи
Моля, изберете:

Cholesterol Box на Prozis идва в помощ на вашето сърце и сърдечно-съдова система като му помага да работи без затруднения. Имайте предвид, че от съществено значение за поддържането на здраво сърце са тези два фактора

  1. балансираната диета
  2. редовните упражнения!

Основните съставки, които влизат в състава на Cholesterol Box:

Чесън
Той е популярно растение с разнообразни лечебни свойства. Добре познати са антибактериалните му действия, както и благотворното влияние върху сърдечносъдовата система и намаляването на лошия холестерол.

Червен ориз
Монаколин К от червен ориз, който се използва за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта е една от ключовите съставки в продукта.

Омега 3
Рибеното масло съдържа две много важни мастни киселини - EPA и DHA, които допринасят за нормалната функция на сърцето. Омега 3 обикновено се срещат в мазните риби и фитопланктона. 

Ниацин
Той е известен с много имена - витамин B3, никотинамид и никотинова киселина. Допълнителния прием на ниацин става още по-логичен ако разберете, че витаминът е водоразтворим и поради това лесно се губи при готвене. Той играе роля в много функции в различни органи и системи в човешкото тяло. Допринася за намаляване на умората, нормално протичане на метаболитните процеси и подкрепя нервната система. Ниацинът спомага за поддържане здравето на лигавиците.

Поликозанол
Поликозанолът е термин, използван за означаване на смес от липофилни (мастноразтворими) съединения, получени от восъчно покритие на кубинска тръстикова захар. Тя може да бъде направена и от други растения - пшеница например.

Женшен
Женшенът е добре проучено растение, което се използа от хилядолетия в китайската медицина. Той подобрява тонуса и настроението и подсилва защитните сили на организма.

Фитостероли
Това са растителни стероли, структурно подобни на холестерола, които действат в червата. Те имат много ниска системна абсорбция и присъстват в здравословното хранене. Много от здравословните растителни храни съдържат значително количество фитостероли.

Начин на прием: Приемайте от 1 до 2 капсули вечер преди сън.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!