Copyright © 2017. All Rights Reserved

BURNER HARDCORE - 120 капс

69,00 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 070
+ -
Купи
Моля, изберете:

BURNER HARDCORE съдържа множество натурални екстракти, които влияят благоприятно върху загубата на мазнини. Всички съставки в продукта са подбрани внимателно, за да работят синергично и безопасно и да осигурят последователни и видими резултати.

Синефринът е една от основните съставки в BURNER HARDCORE. Това е естествено срещащо се вещество, което е особено концентрирано в горчивия оранжев плов (Citrus Aurantium). Синефринът повишава както базовата метаболитна скорост, така и липолизата, инхибира активността на определени рецептори на мастните клетки, които предотвратяват мобилизацията на мазнините, увеличава термичния ефект на храната и потиска глада между храненията.Повишаването на метаболизма със синефрин се увеличава значително в комбинация с нарингин.

Нарингин е флавоноид, който се среща в грейпфрутите, портокалите и кожата на доматите. Изследванията показват, че нарингинът стимулира производството на хормон, наречен адипонектин, който участва в разграждането на мастните клетки и активира рецептор в мастните клетки, който регулира мобилизацията на мазнините. Към формулата е добавен и кофеин.

Кофеинът дава енергия и работи синергично със синефрина, подобрявайки свойствата му за загуба на мазнини.

Теоброминът (екстракт от какаови семена) в комбинация с кофеин потиска апетита и увеличава мускулната активност, за да се окислят максимално мастните клетки и помага за изхвърлянето на излишната подкожна вода.

Екстрактът от глухарче насърчава допълнително диуретичния ефект и помага да се елиминира излишната вода от тялото и допринася за поддържането на водния баланс в тялото.

За да се увеличи и усвояването от тялото на всички активни съставки към формулата е добавен патентованият и клинично тестван подобрител на абсорбцията на хранителните вещества - Bioperine.

BURNER HARDCORE ще ви помогне да премахнете мазнините и да постигнете релефно и добре дефинирано тяло.

Начин на прием: 2 до 4 капсули дневно. Започнете с по 1 капсула на прием сутрин на гладно и 30 минути преди тренировка цел да усетите продукта и да видите вашата толерантност към него, след което може да повишете дозата до 2 капсули на прием максимум 2 пъти на ден!  В не тренировъчен ден приемайте 1-2 капсули преди обяд

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!