Copyright © 2017. All Rights Reserved

Battery BCAA 10:1:1 Hardcore - 300 гр

49,99 лв.
  • Производител: Battery Nutrition
  • Кат. номер: 81
+ -
Купи
Моля, изберете:

Battery BCAA 10:1:1 Hardcore - съдържа аминокиселините левцин, изолевцин и валин в специално съотношение 10:1:1, което ще увеличи сигнализацията на mTOR, за да превключи в режим на синтез на протеини.

Верижно разклонените аминокиселини (BCAA) повишават енергията и подпомагат загубата на мазнини, но основната им полза е, че стимулират растежа на мускулите и ги предпазват от разпад в периоди на строга диета. 

Изследванията показват, че спортистите, които добавят допълнително левцин към протеина и въглехидратите след тренировка, имат по-висок белтъчен синтез, отколкото тези, които приемат само протеин и въглехидрати. Тъй като левцинът е много важен за растежа на мускулите, трябва да се уверите, че вашите BCAA съдържат повече левцин отколкото изолевцин и валин.

Battery BCAA 10:1:1 Hardcore - ви дава съотношение 10:1:1, което показва десет пъти по-голямо съдържание на левцин в продукта в сравнение с изолевцин и валин. Това е така, защото активаторът на протеинов синтез и антикатаболните свойства е левцинът, докато изолевцинът и валинът имат повече енергийна функция.

Battery BCAA 10:1:1 Hardcore е прецизно дозиран, за да ви даде максимални резултати. 
В продукта няма добавяни изкуствени оцветители.

Начин на прием: Разтворете 1/2 мерителна лъжичка (7.5гр) в 300мл вода. Приемайте от 1 до 3 дози на ден - преди, по време или след тренировка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!