Copyright © 2017. All Rights Reserved

ARGININE AKG 1000 MG - 100 капс

30,50 лв.
  • Производител: EXTRIFIT
  • Кат. номер: 138
+ -
Купи
Моля, изберете:

ARGININE AKG 1000 MG на EXTRIFIT съдържа само в една капсула цели 1000 мг аргинин алфа-кетоглутарат (аргинин AKG)!

ARGININE AKG 1000 MG е основна добавка за мускулно напомпване и основна съставка в съдържанието на повечето пред-тренировъчни продукти.

ARGININE AKG 1000 MG е идеално допълнение за по-добро кръвоснабдяване дори и по време на вечерна тренировка, когато повечето продукти със съдържание на кофеин и азотен оксид не са подходящи и могат да нарушат вашето заспиване.

ARGININE AKG 1000 MG е продукт, съдържащ L-аргинин на капсули. L-аргининът е добре позната аминокиселина, която традиционно се използва в силовите спортове. Аргининът е добре известен прекурсор на азотния оксид и неговата употреба може да допринесе за по-качествено напомпване на мускулите по време на тренировка.

Голямото предимство на ARGININE AKG 1000 MG е абсолютната точност в дозировката и бързото и усвояване от организма. Не забравяйте също така и да приемате този продукт с достатъчно количество вода за максимално усвояване от организма!

Начин на приемане: Използвайте 1 капсула 60 минути преди тренировка. За напреднали спортисти с по-високо телесно тегло 2 капсули преди тренировка и 1 капсула веднага след това. Максималната дневна доза е 3 капсули!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!